smash-the-cake-bebis


Jag kombinerar just nu både föräldraledighet med min son som föddes februari 2023 och jobb. Tiderna är därför lite mer begränsad.
Är du intresserad av en fotografering så rekommenderar jag dig att höra av dig så snart som möjligt.

 
Om smash the cake fotograferingen

Min dotter har alltid älskat att kladda och även om jag har tyckt att det varit så jobbigt efter varje måltid så var det så roligt att se henne kladda under sin smash the cake fotografering. Hela hon var täckt av smörkräm!
Därför måste jag verkligen slå ett slag för att fira första födelsedagen med tårtkalas! En garanterat en rolig stund och ett fint minne att spara.

En smash the cake fotografering tar ungefär en timme och vi fotar hemma hos mig i min studio.
Vi börjar med att ta vanliga porträttbilder och avslutar fotograferingen med att ta fram tårtan. Om ditt barn inte gillar att kladda så lovar jag att det blir fina bilder oavsett. Jag rekommenderar att barnet har bar överkropp.

 
Bokning

För att boka en smash the cake-fotografering så fyller ni i formuläret längst ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt. Betalningen för fotograferingen sker efter eller på plats.

 
Leverans av bilder

En vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro.
Jag erbjuder digitala filer och papperskopior.

Klicka här för att se min fullständiga prislista för produkter och digitala filer.

 
Prislista

1 timmes fotografering
Enskilda porträtt (utan tårtkladd)
Familj/syskonbilder
Tårta i valfri färg
Ballonger
Vimplar
Lån av all min rekvisita i studion
Kollage i storlek 30×30 cm med 6 st bilder

2000 kr

 
 

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.