gravid-bebis-fotografering


Jag kombinerar just nu både föräldraledighet med min son som föddes februari 2023 och jobb. Tiderna är därför lite mer begränsad.
Är du intresserad av en fotografering så rekommenderar jag dig att höra av dig så snart som möjligt.


 
Om gravidfotograferingen

När jag äntligen blev gravid så var det självklart att jag skulle föreviga det på bild. Nu flera år senare så är det så roligt att gå igenom bilderna och titta när min dotter låg i magen och minnas hur efterlängtad hon var. Tveka därför inte att boka in en gravidfotografering.

Om du är obekväm framför kameran så behöver du inte oroa dig då jag kommer att hjälpa dig hur du ska stå och vad du ska göra.
Jag brukar fotografera gravida kring vecka 30-36, men det är väldigt individuellt. Jag fotar främst utomhus, men självklart kan vi ta bilder i studion om ni hellre föredrar det. Alla årstider är fina på sitt sätt och under vinterhalvåret använder jag mig av värmepåsar som hjälper er att hålla värmen.


 
Bokning

För att boka en gravidfotografering så fyller ni i formuläret längst ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt.


 
Gravidklänningar

För att du ska slippa investera i dyra gravidklänningar så har jag ett antal klänningar som finns att låna till din gravidfotografering.
Här kan du se mina gravidklänningar.

 
Leverans av bilder

Ungefär en vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro.
Jag erbjuder digitala filer och papperskopior.

Klicka här för att se min fullständiga prislista för produkter och digitala filer.

 
Prislista

1 timmes fotografering
Enskilda porträtt
Porträttbilder med partner/eventuella syskon
Lån av två vackra gravidklänningar

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. Från erat webbgalleri efter fotograferingen väljer ni de bilder som ni önskar att köpa.

900 kr

 
Gravid- och Nyföddfotografering

Ett populärt fotopaket är att fotografera både gravidmagen och sedan den nyfödda bebisen.
Gravidfotograferingen är en timme lång och vi fotar utomhus. Partner och blivande syskon är självklart välkomna. I priset ingår 4 st papperskopior i storlek 13×18 cm. 2 st från vardera fotografering.

2900 kr


Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.