gravid-bebis-fotografering

 
Om gravidfotograferingen

Jag brukar fotografera gravida kring vecka 30-36. Jag rekommenderar att vi fotograferar utomhus. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum så flyttar vi fram fotograferingen. Under vinterhalvåret använder jag mig av värmepåsar som hjälper er att hålla värmen.
Om du är obekväm framför kameran så behöver du inte oroa dig då jag kommer att hjälpa dig hur du ska stå och vad du ska göra.

 
Bokning

För att boka en gravidfotografering så fyller ni i formuläret längst ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt.
När vi bestämt ett datum så skickas en faktura på fotograferingsavgiften.

 
Leverans av bilder

En vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro.
Jag erbjuder allt från digitala filer, produkter så som förstoringar och vackra album.

Läs här för att se min fullständiga prislista för produkter och digitala filer.

 
Fotopaket

1 timmes fotografering
Enskilda porträtt
Porträttbilder med partner/eventuella syskon
Lån av två vackra gravidklänningar

900 kr

 
Gravid- och Nyföddfotografering

Ett populärt fotopaket är att fotografera både gravidmagen och sedan den nyfödda bebisen.
Gravidfotograferingen är en timme lång och vi fotar utomhus. Partner och blivande syskon är självklart välkomna. I priset ingår 4 st papperskopior i storlek 13×18 cm. 2 st från vardera fotografering.

2900 kr

 
Gravidklänningar

För att du ska slippa investera i dyra gravidklänningar så har jag ett antal klänningar, kjolar och toppar som finns att låna till gravidfotograferingen. Här kan du se mina gravidklänningar.


Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.