Bebisfotografering-nyfödd-bebis


Jag kombinerar just nu både föräldraledighet med min son som föddes februari 2023 och jobb. Tiderna är därför lite mer begränsad.
Är du intresserad av en fotografering så rekommenderar jag dig att höra av dig så snart som möjligt.


 
Om Nyföddfotograferingen

Min dröm var länge att få fotografera mitt egna barn en dag.
Våra första dagar tillsammans började inte som jag hade föreställt mig då vi fick spendera en vecka på neonatalavdelningen. Jag trodde aldrig att jag skulle orka ta tag i att fotografera henne.

Men jag hade ju så länge drömt om detta att jag kunde inte göra mig själv besviken. Nu är dessa bilder så värdefulla för mig och jag älskar att titta tillbaka och minnas hur liten hon en gång varit.

En nyföddfotografering sker när bebisen är mellan 4-14 dagar gammal. Fotograferingen tar ca 2-3 timmar hemma hos mig i min studio.
Det kan låta mycket, men tiden är avsatt för att vi i lugn och ro ska kunna anpassa oss efter bebisens behov.
Om ni önskar tar vi även familj- och syskonbilder
Under fotograferingen används en värmefläkt för att er bebis inte ska frysa, därför kan det vara bra att ni inte klär er för varmt.

 
Bokning

För att boka en nyföddfotografering så fyller ni i formuläret längst ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt. Betalningen för fotograferingen sker efter eller på plats.

Vid bokning av en nyföddfotografering så ingår det en 6-månadersfotografering.

 
Leverans av bilder

Ungefär en vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro.
Jag erbjuder digitala filer och papperskopior.

Klicka här för att se min fullständiga prislista för produkter och digitala filer.

 
Prislista

2-3 timmars fotografering
Enskilda porträtt på er nyfödda bebis
Familj/syskonbilder
Lån av all min rekvisita i studion

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. Från erat webbgalleri efter fotograferingen väljer ni de bilder som ni önskar att köpa.

1400 kr

 
 

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.