Barn-familj-fotografering


Jag kombinerar just nu både föräldraledighet med min son som föddes februari 2023 och jobb. Tiderna är därför lite mer begränsad.
Är du intresserad av en fotografering så rekommenderar jag dig att höra av dig så snart som möjligt.

 
Om barnfotograferingen

Varje år går jag och min familj till en fotograf för att ha bilder som minne. Men det är också för att jag ska ha en chans att vara med på bilderna. Ni mammor kanske känner igen det? Sen kanske det också beror på att det är jag som är fotografen i familjen, haha.
Men det är så roligt att kunna titta tillbaka på varje år och se hur mycket framförallt vår dotter har vuxit. Vi tjatar ju alltid om att tiden går så himla fort och därför är det så viktigt att stanna tiden med hjälp av bilder.

En barn/familjefotografering brukar ta ungefär en timme. Det går bra att fota både inom- och utomhus. Den allra vanligaste åldern jag fotograferar är när barnet är runt 3-4 månader, 6-7 månader och när barnet fyller 1 år. Alla åldrar har sin charm.
Ett tips är att toppa 1-årsfotograferingen med en smash the cake fotografering.

 
Val av kläder

När det gäller kläder inför fotograferingen så rekommenderar jag ljusa neutrala kläder, undvik gärna stora tryck och mönster. Det går också bra att ta med något ombyte. Under vinterhalvåret rekommenderar jag att klä barnen i lager och underställ för att hålla värmen.

 
Bokning

För att boka en barn och familjfotografering så fyller ni i formuläret längst ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt. Betalningen för fotograferingen sker efter eller på plats.

 
Leverans av bilder

Ungefär en vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro.
Jag erbjuder digitala filer och papperskopior.

Klicka här för att se min fullständiga prislista för produkter och digitala filer.

 
Prislista

1 timmes fotografering
Enskilda porträtt
Familj/syskonbilder
Lån av rekvisita

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. Från erat webbgalleri efter fotograferingen väljer ni de bilder som ni önskar att köpa.

900 kr

 
 

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.