Barn-familj-fotografering

 
Om barnfotograferingen

Fotograferingen brukar ta ungefär en timme. Det går bra att fota både inom- och utomhus. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum flyttar vi fram fotograferingen.
Alla åldrar har sin charm. Den allra vanligaste åldern jag fotograferar är när barnet är runt 6-7 månader och när barnet fyller 1 år. Ett tips är att då toppa 1-årsfotograferingen med en smash the cake fotografering.

 
Val av kläder

När det gäller kläder inför fotograferingen så rekommenderar jag ljusa neutrala kläder, undvik gärna stora tryck och mönster. Det går också bra att ta med något ombyte. Under vinterhalvåret rekommenderar jag att klä barnen i lager och underställ för att hålla värmen.

 
Bokning

För att boka en barn och familjfotografering så fyller ni i formuläret längst ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt.
När vi bestämt ett datum så skickas en faktura på fotograferingsavgiften.

 
Leverans av bilder

En vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro.
Jag erbjuder allt från digitala filer, produkter så som förstoringar och vackra album.

Läs här för att se min fullständiga prislista för produkter och digitala filer.

 
Fotopaket

1 timmes fotografering
Enskilda porträtt
Familj/syskonbilder
Lån av rekvisita

900 kr

 
 

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.