“Matilda tog genast kontakt med vår dotter som annars kan vara lite skygg inför nya människor. Matilda är lugn och stressar inte barnet utan får det att leva ut. Hon anpassar sig efter kunden och varierar bilderna efter barnets förmåga.” 

– Therese Svedin

Om fotografen

Mitt namn är Matilda och jag bor tillsammans med min man, vår dotter Agnes och våra ragdollkatter Mira, Dexter och Ippo i vår villa i Laggarberg, Timrå som ligger strax utanför Sundsvall.

Foto har länge varit ett brinnande intresse, som växte sig starkare under gymnasiet. Jag tog studenten 2010 och året efter startade jag mitt företag och jobbar nu som fotograf på heltid.

Jag kommer att dokumentera dina minnen, dina känslor, dina barn, din nyfödda bebis och dig, precis som du är, och förvandla det till vackra väggtavlor som får dig att minnas varje gång du tittar på dom.

Jag är evigt tacksam för att få fånga dessa vackra stunder i livet och tack för att du är här och överväger mig som din
framtida fotograf.

Har du några funderingar, kontakta mig på: info@fotografmahuldan.se eller 070-621 84 58

 

”Matilda är en duktig fotograf som vi anlitat för att fota vårt bröllop och våra barn. Hon är professionell, lugn, har ett enormt tålamod, otroligt fin med barn och är noga med att vi som kunder ska bli nöjd. Vi känner oss trygga med att anlita henne då vi vet att vi får fina bilder från de stunder i livet som betyder mycket för oss. Vi kan varmt rekommendera henne.”

– Marie & Magnus