“Matilda tog genast kontakt med vår dotter som annars kan vara lite skygg inför nya människor. Matilda är lugn och stressar inte barnet utan får det att leva ut. Hon anpassar sig efter kunden och varierar bilderna efter barnets förmåga.” 

– Therese Svedin

Om Matilda

Mitt namn är Matilda och mitt företagsnamn är ett smeknamn som jag fick när jag var yngre. Jag bor i Laggarberg, Timrå som ligger strax utanför Sundsvall.
Jag startade mitt företag 2011, året efter jag tagit studenten och dom senaste 4 åren har jag jobbat heltid som fotograf. Jag är en ärlig, väldigt glad och lättsam tjej.

Min familj består av min man Markus, vår dotter Agnes och våra 3 ragdollkatter Mira, Dexter och Ippo.
Jag älskar hockey och missar nästan aldrig en match, mitt hjärta slår extra för Timrå IK. När jag sitter vid en tv så kan jag nästan lova till 99% att jag tittar på serien Vänner, och replikerna kan jag nästintill utantill. Förutom allt det där så älskar jag att vara hemmavid. Är väldigt hemmakär och föredrar en lugn hemmakväll med familjen framför en kväll på stan.

Har du några funderingar, kontakta mig på: info@fotografmahuldan.se eller 070-621 84 58.

 

”Matilda är en duktig fotograf som vi anlitat för att fota vårt bröllop och våra barn. Hon är professionell, lugn, har ett enormt tålamod, otroligt fin med barn och är noga med att vi som kunder ska bli nöjd. Vi känner oss trygga med att anlita henne då vi vet att vi får fina bilder från de stunder i livet som betyder mycket för oss. Vi kan varmt rekommendera henne.”

– Marie & Magnus