vinröd smash the cake fotografering bebis barn

 
Smash the cake

Fira första födelsedagen med tårtkalas! Garanterat en rolig stund och ett fint minne att spara. En smash the cake fotografering tar ungefär en timme och vi fotar hemma hos mig i min studio.
Vi börjar med att ta vanliga porträtt och avslutar fotograferingen med massa härligt tårtkladd.

Jag rekommenderar att barnet har bar överkropp. Gärna hängselbyxor eller tyllkjolar då det gör det lilla extra. I priset ingår tårta, ballonger, vimplar, en massa kladd och ett fotokollage med 9 foton i storlek 30×30 cm.

Jag har tyllkjolar, hårband, hängslen, vimplar och ballonger som går att låna under fotograferingen ifall man önskar det. Du väljer färgtema!

Efter fotograferingen
En vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder.

Läs här för att se min fullständiga prislista för produkter och bilder. Har du några funderingar så tveka inte på att kontakta mig för mer information.

1700 kr

 

blå studio barnfotografering smash the cake




Här nedanför kan ni se fler bilder från tidigare smash the cake-fotograferingar.

 

 

Boka din fotografering här

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.