Smash the cake

Fira första födelsedagen med tårtkalas! Garanterat en rolig stund och ett fint minne att spara. En smash the cake fotografering tar ungefär en timme och vi fotar hemma hos mig i min studio.
Vi börjar med att ta vanliga porträtt och avslutar fotograferingen med massa härligt tårtkladd.

Jag rekommenderar att barnet har bar överkropp. Gärna hängselbyxor eller tyllkjolar då det gör det lilla extra. I priset ingår tårta, ballonger, vimplar, en massa kladd och ett fotokollage med 9 foton i storlek 30×30 cm.

Jag har tyllkjolar, hårband, hängslen, vimplar och ballonger som går att låna under fotograferingen ifall man önskar det. Du väljer färgtema!

Efter fotograferingen
Efter ungefär en vecka efter fotograferingen så kommer jag att lägga ut dom bästa bilderna från fotograferingen i ett webbgalleri där ni kommer kunna gå igenom och välja vilka bilder ni vill ha hemma i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder. Behöver ni hjälp med storlekar eller att välja så går det bra att boka in ett möte där vi går igenom bilderna tillsammans.

1700:-

Klicka här för fullständig prislista för produkter 2018

”Vi var hos fotograf Mahuldan på ‘smash the cake’-fotografering med vår nyblivna ettåring, och vi är mer än nöjda. Matilda var så fin i kontakten med barnet, och med tålamod och glädje fångade hon fantastiska bilder. Allting från tidsbokning till fotografering, beställning och slutresultat fungerade perfekt.
Det här var vårt första besök hos Matilda, men vi kommer utan tvekan att återvända.”

– Bodil Palm


VILLKOR

Bilderna får under inga omständigheter ändras på något sätt, t.ex. beskäras eller efterredigeras. Vid publicering på Internet och tidning måste alltid ”Foto: Fotograf Mahuldan” anges. Jag bevarar alltid mina bilder från varje fotografering och därför har jag möjlighet att ta emot efterbeställningar oavsett tid efter fotografering.

Smash the cake Sundsvall, Tårtfoto i Sundsvall, Tårtfotografering, 1årsfotografering Sundsvall