Gravid fotografering vinter

 
Gravidfotografering

Den bästa tiden för gravidfotografering är väldigt olika, men oftast brukar jag fotografera gravida kring vecka 30-36. Självklart kan din partner och/eller eventuella syskon vara med på några bilder.
Jag hör många som ångrar sig i efterhand att dom aldrig förevigade sin gravidmage. Glöm inte att göra det, det blir ett fint minne att spara och kunna titta tillbaka på.

Jag rekommenderar att vi fotograferar utomhus. Jag har flera olika favoritplatser att fota på året runt. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum så flyttar vi fram fotograferingen. Under vinterhalvåret använder jag mig av värmepåsar som hjälper er att hålla värmen.

Under fotograferingen så kommer jag att hjälpa dig hur du ska posera, så du behöver inte alls oroa dig över det.

Gravidklänningar
Jag har gravidklänningar som du kan få låna under fotograferingen. Det finns många olika färger och utseenden. Dom flesta har mycket stretch som gör att magen får plats utan problem. Här kan du se mina gravidklänningar.

Efter fotograferingen
En vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder.

Läs här för att se min fullständiga prislista för produkter och bilder. Har du några funderingar så tveka inte på att kontakta mig för mer information.

900 kr

gravidfotografering skogen sommar

 
Gravid- och nyföddfotografering

Ett paketpris framtaget för dig som vill föreviga både gravidmagen och bebisen. Gravidfotograferingen är en timme lång och det går att fota både inom- och utomhus. Ta gärna med dig din partner. I priset ingår 2 st 13×18 cm papperskopior från varje fototillfälle.

2900 kr

Här nedanför kan ni se fler bilder från tidigare gravidfotograferingar.

  • gravid vinter foto marinblå

 

Boka din fotografering här

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.