Gravidfotografering

Den bästa tiden för gravidfotografering är väldigt olika från person till person, men oftast brukar jag fotografera gravida kring vecka 30-35. Det går även bra om du vill att din partner eller/och eventuella syskon är med på några bilder.

Jag hör många som ångrar sig i efterhand att dom aldrig förevigade sin gravidmage. Glöm inte att göra det, det blir ett fint minne att spara och kunna titta tillbaka på.

Jag rekommenderar att vi fotograferar utomhus. Jag har flera olika favoritplatser att fota på, vi hittar en plats som passar bäst enligt era önskemål. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum så flyttar vi fram fotograferingen. Under vinterhalvåret använder jag mig av värmepåsar som hjälper er att hålla värmen.

Under fotograferingen hjälper jag dig hur du ska stå, du behöver inte tänka på något själv utan jag hjälper dig under hela fotograferingen.

Gravidklänningar
Jag har gravidklänningar som du kan få låna under fotograferingen. Det finns många olika färger och utseenden, dom flesta har mycket stretch som gör att magen får plats utan problem.

Efter fotograferingen
Efter ungefär en vecka efter fotograferingen så kommer jag att lägga ut dom bästa bilderna från fotograferingen i ett webbgalleri där ni kommer kunna gå igenom och välja vilka bilder ni vill ha hemma i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder. Behöver ni hjälp med storlekar eller att välja så går det bra att boka in ett möte där vi går igenom bilderna tillsammans.

900:-

Klicka här för fullständig prislista för produkter 2018

 
Gravid- och nyföddfotografering

Ett paketpris framtaget för dig som vill föreviga både gravidmagen och bebisen. Gravidfotograferingen är en timme lång och det går att fota både inom- och utomhus. Ta gärna med dig din partner. I priset ingår 2 st 18x24cm papperskopior från varje fototillfälle.

2500:-

gravidnyfödd


VILLKOR

Bilderna får under inga omständigheter ändras på något sätt, t.ex. beskäras eller efterredigeras. Vid publicering på Internet och tidning måste alltid ”Foto: Fotograf Mahuldan” anges. Jag bevarar alltid mina bilder från varje fotografering och därför har jag möjlighet att ta emot efterbeställningar oavsett tid efter fotografering.

Gravidfotografering Sundsvall, Gravid Sundsvall, Gravidfotograf i Sundsvall, Gravidfoto