barn fotografering kärra sommar

 
Barnfotografering

Många brukar fråga i vilken ålder som jag brukar rekommendera att fotografera.

Vid ungefär fyra månader har barnet lärt sig att hålla upp huvudet, visa leenden på riktigt och är allmänt nöjd oftast. Vid ungefär sex månader har barnet börja lärt sig att sitta själv. Lite mer variation då barnet kan både sitta och ligga på mage, boka gärna innan barnet har lärt sig krypa. Vid ungefär ett år så har några barn har lärt sig att gå. Ett tips är att toppa 1-årsfotograferingen med en smash the cake-fotografering. Barnen över ett år är dom mest fartfyllda fotograferingarna, där vi alla får springa efter, leker och busar. Därför brukar jag rekommendera att vi fotograferar utomhus där det finns mer plats att vara på.

Fotograferingen brukar ta ungefär en timme. Det går bra att fota både inom- och utomhus. Jag har flera olika favoritplatser att fota på, vi hittar en plats som passar bäst enligt era önskemål. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum flyttar vi fram fotograferingen. Under vinterhalvåret går det också att fotografera ute, klä barnen i lager och underställ för att hålla värmen.

När det gäller kläder inför fotograferingen så rekommenderar jag ljusa neutrala kläder, undvik gärna stora tryck och mönster. Det är också väldigt fint om barnen är barfota. Det går också bra att ta med något ombyte.

Ni väljer själva vilken ålder ni vill fotografera, varje fas har sin charm. Under fotograferingen kan vi även fotografera syskon- och familjebilder på er tillsammans.

Efter fotograferingen
Efter ungefär en vecka efter fotograferingen så kommer jag att lägga ut dom bästa bilderna från fotograferingen i ett webbgalleri där ni kommer kunna gå igenom och välja vilka bilder ni vill ha hemma i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder. Behöver ni hjälp med storlekar eller att välja så går det bra att boka in ett möte där vi går igenom bilderna tillsammans.

900 kr

klossar barn fotografering studio

Ni köper sedan dem bilder ni vill ha. Läs här för att se min fullständiga prislista för produkter och bilder. Har du några funderingar så tveka inte på att kontakta mig för mer information.

Här nedanför kan ni se fler bilder från tidigare barn- och familjefotograferingar.

  • syskon familj barnfotografering skogen sommar

 

Boka din fotografering här

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.