Bebisfotografering-nyfödd-Luna-bebis

 
Nyföddfotografering

Det är under en väldigt kort period som er bebis kommer att vara såhär liten, men med nyföddporträtt stannar vi tiden. En nyföddfotografering sker när bebisen är mellan 4-14 dagar gammal. Jag rekommenderar därför att ni hör av er redan under graviditeten.

Fotograferingen tar ca 2-3 timmar och görs i bebisens takt hemma hos mig i min studio. Det kan låta mycket, men tiden är avsatt för att vi i lugn och ro ska kunna anpassa oss efter bebisens behov. Självklart kan vi ta både familj- och syskonbilder om ni önskar det. Under fotograferingen används en värmefläkt för att er bebis inte ska frysa, därför kan det vara bra att ni inte klär er för varmt.

Jag kan garantera er en rolig och mysig upplevelse som kommer att resultera i bilder ni kommer ha glädje av resten av livet.

Efter fotograferingen
En vecka efter fotograferingen får ni ett galleri skickat till mailen med era bilder, där ni kan välja vilka ni vill köpa i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder.

Läs här för att se min fullständiga prislista för produkter och bilder. Har du några funderingar så tveka inte på att kontakta mig för mer information.

1400 kr

nyfödd-bebis-fotograferingHär nedanför kan ni se fler bilder från tidigare nyföddfotograferingar.

 
Gravid- och nyföddfotografering

Ett paketpris framtaget för dig som vill föreviga både gravidmagen och bebisen. Gravidfotograferingen är en timme lång och det går att fota både inom- och utomhus. Ta gärna med dig din partner. I priset ingår 2 st 13×18 cm papperskopior från varje fototillfälle.

2900 kr

 

Boka din fotografering här

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.