Bebisfotografering-nyfödd-Luna-bebis

 
Nyföddfotografering

Det är under en väldigt kort period er lilla bebis kommer att vara sådär liten, men med nyföddporträtt stannar vi tiden. En nyföddfotografering sker när bebisen är mellan 4-12 dagar gammal. Jag rekommenderar därför att ni hör av er redan under graviditeten för att vara säker på att få en plats.

Fotograferingen tar ca 2-3 timmar och görs i bebisens takt hemma hos mig i min studio. Det kan låta mycket, men tiden är avsatt för att vi i lugn och ro ska kunna anpassa oss efter bebisens behov. Det finns självklart tid för att även ta familj- och syskonporträtt om ni önskar.

Under fotograferingen används en värmefläkt för att få er nyfödda bebis inte ska frysa. Därför kan det vara bra att tänka på att ni föräldrar/syskon inte klär er för varmt. När bebisen har somnat är det lätt att lägga bebisen bekvämt och fotografera i klassiska nyföddposer på beanbag och i rekvisista så som olika skålar. Jag har även massor av hårband som ni kan välja bland.

För att era bilder inte ska behöva ligga och damma på ett usb-minne så erbjuder jag flera olika sorters produkter, förstoringar, konstplattor och album, med era favoritbilder från nyföddfotograferingen. Ni behöver inte tänka på att beställa printar, utan kan köpa färdiga vackra produkter som ni sedan kan hänga upp på väggen hemma.

Jag kan garantera er en mysig upplevelse som kommer att resultera i bilder ni kommer ha glädje av resten av livet.

Efter fotograferingen
Efter ungefär en vecka efter fotograferingen så kommer jag att lägga ut dom bästa bilderna från fotograferingen i ett webbgalleri där ni kommer kunna gå igenom och välja vilka bilder ni vill ha hemma i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder. Behöver ni hjälp med storlekar eller att välja så går det bra att boka in ett möte där vi går igenom bilderna tillsammans.

1200 Kr

nyfödd-bebis-fotografering

Ni köper sedan dem bilder ni vill ha. Läs här för att se min fullständiga prislista för produkter och bilder. Har du några funderingar så tveka inte på att kontakta mig för mer information.

Här nedanför kan ni se fler bilder från tidigare nyföddfotograferingar.

  • nyfödd fotografering trägolv bebis

 
Gravid- och nyföddfotografering

Ett paketpris framtaget för dig som vill föreviga både gravidmagen och bebisen. Gravidfotograferingen är en timme lång och det går att fota både inom- och utomhus. Ta gärna med dig din partner. I priset ingår 2 st 18x24cm papperskopior från varje fototillfälle.

2500 Kr

 

Boka din fotografering här

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.