Nyföddfotografering

Det är under en väldigt kort period er lilla bebis kommer att vara sådär liten, men med nyföddporträtt stannar vi tiden. En nyföddfotografering sker när bebisen är mellan 4-12 dagar gammal. Jag rekommenderar därför att ni hör av er redan under graviditeten för att vara säker på att få en plats.

Fotograferingen tar ca 2-3 timmar och görs i bebisens takt hemma hos mig i min studio. Det kan låta mycket, men tiden är avsatt för att vi i lugn och ro ska kunna anpassa oss efter bebisens behov. Det finns självklart tid för att även ta familj- och syskonporträtt om ni önskar.

Under fotograferingen används en värmefläkt för att få er nyfödda bebis inte ska frysa. Därför kan det vara bra att tänka på att ni föräldrar/syskon inte klär er för varmt. När bebisen har somnat är det lätt att lägga bebisen bekvämt och fotografera i klassiska nyföddposer på beanbag och i rekvisista så som olika skålar. Jag har även massor av hårband som ni kan välja bland.

För att era bilder inte ska behöva ligga och damma på ett usb-minne så erbjuder jag flera olika sorters produkter, förstoringar, konstplattor och album, med era favoritbilder från nyföddfotograferingen. Ni behöver inte tänka på att beställa printar, utan kan köpa färdiga vackra produkter som ni sedan kan hänga upp på väggen hemma.

Jag kan garantera er en mysig upplevelse som kommer att resultera i bilder ni kommer ha glädje av resten av livet.

Efter fotograferingen
Efter ungefär en vecka efter fotograferingen så kommer jag att lägga ut dom bästa bilderna från fotograferingen i ett webbgalleri där ni kommer kunna gå igenom och välja vilka bilder ni vill ha hemma i lugn och ro. Jag erbjuder förstoringar, konstplattor, vackra album och digitala högupplösta bilder. Behöver ni hjälp med storlekar eller att välja så går det bra att boka in ett möte där vi går igenom bilderna tillsammans.

1200:-

Klicka här för fullständig prislista för produkter 2018

”Jag är så glad att vi tog och fick sådana fina bilder på våran underbara lilla dotter när hon var nyfödd. Helt bedårande! Matilda är så duktig som fotograf och så snäll som person. Hon är glad och tålmodig. Vi rekommenderar henne verkligen om ni vill ha fina minnesvärda bilder!”

– Andrea Henriksson

 
Gravid- och nyföddfotografering

Ett paketpris framtaget för dig som vill föreviga både gravidmagen och bebisen. Gravidfotograferingen är en timme lång och det går att fota både inom- och utomhus. Ta gärna med dig din partner. I priset ingår 2 st 18x24cm papperskopior från varje fototillfälle.

2500:-


VILLKOR

Bilderna får under inga omständigheter ändras på något sätt, t.ex. beskäras eller efterredigeras. Vid publicering på Internet och tidning måste alltid ”Foto: Fotograf Mahuldan” anges. Jag bevarar alltid mina bilder från varje fotografering och därför har jag möjlighet att ta emot efterbeställningar oavsett tid efter fotografering.

Nyföddfotografering i Sundsvall, Bebisfotografering, Nyföddfotograf Sundsvall, Nyfödd fotograf Sundsvall