Bröllopsfotografering

Mitt mål med varje bröllopsfotografering är att få kärleksfulla och personliga bilder med eran kärlek i centrum. Jag vill vara med och dokumentera er dag från början till slut, från förberedelserna till festen. Ni bestämmer hur många timmar ni vill ha med mig under er dag.

Det är väldigt viktigt att vi trivs bra ihop, därför föreslår jag att vi bokar in ett personligt möte innan ni bestämmer er. Därefter kan ni avgöra om jag är rätt fotograf för er. När ni bokat mig ska halva paketpriset betalas, för att försäkra mig om att jag är er bröllopsfotograf. Resterande belopp betalas efter bröllopet. Det finns även möjlighet till att delbetala.

Ni är varmt välkommen att kontakta mig med er bokning!

Klicka här för fullständig prislista för produkter 2018

 
Bröllopsporträtt
1 timmes porträttfotografering
6000:-

Porträtt och Vigsel
1 timmes porträttfotografering
Fotografering av vigsel och gratulationer utanför kyrkan
9000:-

I alla bröllopspaket ingår dom bästa bilderna högupplösta på ett USB-minne.
Om ni inte hittar det ni söker eller om det är någonting ni undrar över så tveka inte att kontakta mig så kan vi säkert hitta en lösning som passar oss alla.


VILLKOR

Under högsäsong kan det ta upp till 8 veckor innan bilderna är färdiga för leverans. I vanliga fall brukar det ta ungefär 5-6 veckor. Inga bilder skickas innan betalningen är färdig. Bilderna levereras sedan högupplösta på ett USB-minne som skickas på posten.

Bilderna får under inga omständigheter ändras på något sätt, t.ex. beskäras eller efterredigeras. Vid publicering på Internet och tidning måste alltid “Foto: Fotograf Mahuldan” anges. Jag bevarar alltid mina bilder från varje fotografering och därför har jag möjlighet att ta emot efterbeställningar oavsett tid efter fotograferingen.

Bröllopsfotograf i Sundsvall, Bröllopsfotografering Sundsvall, Bröllopsfoto