Bröllopsfotografering

Mitt mål med varje bröllopsfotografering är att få kärleksfulla och personliga bilder med eran kärlek i centrum. Jag vill vara med och dokumentera er dag från början till slut, från förberedelserna till festen. Ni bestämmer hur många timmar ni vill ha med mig under er dag.

Det är väldigt viktigt att vi trivs bra ihop, därför föreslår jag att vi bokar in ett personligt möte innan ni bestämmer er. Därefter kan ni avgöra om jag är rätt fotograf för er. När ni bokat mig ska halva paketpriset betalas, för att försäkra mig om att jag är er bröllopsfotograf. Resterande belopp betalas efter bröllopet. Det finns även möjlighet till att delbetala.

Ni är varmt välkommen att kontakta mig med er bokning!

Bröllopsporträtt
6000 Kr
1 timmes porträttfotografering.

Porträtt och Vigsel
9000 Kr
1 timmes porträttfotografering.
Fotografering av vigsel och gratulationer utanför kyrkan.

Under högsäsong kan det ta upp till 8 veckor innan bilderna är färdiga för leverans. I vanliga fall brukar det ta ungefär 5-6 veckor. Läs här för att se min fullständiga prislista. Inga bilder skickas innan betalningen är färdig. Bilderna levereras sedan högupplösta på ett USB-minne som skickas på posten.

Har du några funderingar så tveka inte på att kontakta mig för mer information.

 

Boka din fotografering här

Om du inte får svar inom 24 timmar, kika i din skräppost eller skicka e-post till info@fotografmahuldan.se. Du kan även ringa eller skicka ett sms till 070 621 84 58.